Безплатно сваляне на музика от сайтове



Знаем, колко много от вас са сваляли музика от всякакви сайтове. Пише че са безплатни и те са такива, но не и за изпълнителите. Като ги гледате всичките карат поршета, мерцедеси и изобщо всякакви скъпи коли, защо пък да ги нараняваме изобщо?





Абсолютно незаконно е да сваляте нелегална информация под формата на филми, игри и прочие, нищо че в нашата държава, те са развити далеч по-активно от колкото света си мисли. Защо? Защот сме Българи и няма да ни накарат да плащаме за нещо, което е безплатно. Нали?


Малко хора знаят, колко пъти са правени опити да се затворят сайтовете замунда и арена. Едва ли не всяка седмица, някой който е гладен за още пари се опитва да ги затвори.
Не си мислете, че пиратството има толкова голяма сила и толкова голям ефект.
Както ви казахме в началото - те още си карат скъпите коли и живеят в големите апартаменти, нали? Пък и защо да не живеят, плаща им се, но от къде? От участия, различни реклами, малко популярност във фейса, но ако не си мислите, че не правят и някой лев от клиповете в youtube, объркали сте се! Нали знаете, че ако имаш повече последователи и гледания, има едни реклами, които са много досадни за обикновенният потребител, но изключително печеливши за рекламодателите. Дали ще щракнете и ще прочетете някое описание на комплект слънчеви очила и същевременно да направите няколко цента на човека с клиповете, колко мислите, че ще има като вас?

Пиратство и пирати има, но понякога се замислете кои са пиратите и кои моряците.