Безплатно сваляне на филми - колко лесно може да е?




За тези от вас, които сега навлизат в сферата на компютрите, ще е добре да знаете, че за безплатно сваляне на филми, ще трябва да знаете няколко елементарни трика.


Като за начало, трябва ви програма. Не е направено просто да си дръпнете филмът и готово. Или е?

Програмата, която ви е нужна за безплатно сваляне на филми, може да е Utorrent или BitTorrent.
И двете могат да ви свършат отлична работа и няма да се затормозявате да им правите един милион настройки. Ние бихме ви препоръчали втората програма, защото тя има по-малко рекламни карета по нея и няма толкова да ви се набиват на очи.

Да не забравяме, че и двете програми са безплатни, но ако сте фенове, може да закупите пълните им версии, които са популярни с това, че уж трябва да ви предоставят някакво по-добро действие при безплатно сваляне на филми или музика.

От тук нататък вече става лесно. Просто трябва да влезете в любимият си торент тракер и да започнете да натискате всякакви заглавия, било то дали искате да свалите филми или музика или програми. Ще ви попита с коя програма искате да се отвори това малко файлче, вие избирате една от двете програми, зависи коя сте инсталирали и свалянето започва да тече. Толкова е просто.

Още в самото начало обаче, ще ви попита за малко настройки, къде да сложи свалените файлове, да ги мести или постоянно да стоят там. Хубаво е да си направите една папка само за теглените файлове и да настройте свалящата програма, постоянно да ги хвърля там, без да се налага всеки път да и задавате тази команда. Има няколко прозорчета, да не забравяме, че и двете програми имат версия на български, така че няма шанс да не се справите.

Безплатно сваляне на филми има, просто трябва малко да се заиграете и да се постараете за него.