Гледай филми онлайн - БЕЗПЛАТНО 2020 Ъпдейт

Търсите да гледате нещо онлайн, когато сте в чужбина?



Всъщност, има много по-лесни начини от това да носите купчини външни хард дискове и да се чудите от кои да гледате първо. Всичко го има онлайн. Това което аз бих ви препоръчал е, да си намерите някой добър сайт за филми. Няма да конкретизирам или давам линк към някой.
Естествено, там ще ви излизат много реклами, които вие ще си мислите, че са вируси. Не, не са. Просто са досадни реклами, които изкачат от всеки ъгъл на монитора и вие трябва да ги затворите. 



Има и добавки към браузъра ви, които биха ви помогнали със защитата от тях, но това е съвсем друга тема.
Нека да се върнем на безплатното гледане.


Друг вариант е, да попитате когато подновявате плана си за телефона. Някой оператори предлагат безплатно гледане на онлайн услуги, като HBO например. Това също е начин за гледане безплатно, а дори там е и напълно легално. Сами сте се досетили, че първият вариант изобщо не е легален. 

Какъв би бил проблема с гледането на филми онлайн по легалният начин? Почти всички филми там са стари или поне на една година. Това означава, че ако искате да гледате последният "Бързи и Яростни" ще трябва да поизчакате доста време.
Докато при нелегалният начин, там редовно се качват новите филми.
Изборът е изцяло ваш. Не казвам, че трябва да сте пирати и да гледате всичко без да плащате, но при обстоятелства, които просто няма друг вариант, това е едно добро решение.



Препоръчвам ви да поставите и няколко допълнителни защити на компютъра си. Програма за вируси, мауеър и блокировки за реклами в браузъра. Ако гледате редовно филми там сте наясно, че докато пуснете самият плеър с филма вече толкова пъти сте затворили реклами, че почти сте се отказали.