Безплатно сваляне на музика, филми, игри и програми

Ако сте в чужбина за малко или за дълго време, определено ще искате да направите едно безплатно сваляне на филм, игра или нещо с което да убиете времето.


Как да стане това обаче?

Може да е много трудно, може да е много лесно, зависи как сте се подготвили за безплатно сваляне. Естествено, един от най-лесните начини е, да си ги донесете от вкъщи на хард диск. Тези преносими неща като флашки, но с много по-голям размер. Ще си ги имате и там и на компютъра. Лесно и практично. Има ли обаче друг начин да свалите нещо, което сте забравили или ви се налага да използвате в момента? Какво да правите?


Помолете някой да го свали и да ви го прати.
Това също е безплатно сваляне, но с разликата, че има някой които да ви го свали. Естествено, сега първият въпрос, ще е - "Но ще отнеме много време докато го приема". От тази ситуация няма как да избягате. Ще трябва да се примирите с това. Ако вече сте опитвали да си пратите нещо голямо (над 500 mb ) по скайп, вероятно сте получили съобщение за грешка, че подобно изпращане не може да бъде направено, поради размера на файла. Какво правите тогава?

Вижте също - Гледай онлайн

 Качете ги в някой облак.
Безплатно сваляне за дълго време. Може да използвате толкова много облачни услуги - dropbox, google drive, mega, megaupload и какво ли още не. Възможностите са изключително много, като единствената разлика във всички тези методи е мястото което получавате за вашият акаунт.
В някой облачни услуги може да получите няколко гигабайта място, до цели 100GB които да напълните с любимите си филми. Вече проблемът ви е решен и единственото което остава за вас е да изчакате да се свалят. Може да имате по-бавна връзка за безплатно сваляне, но поне няма да чакате да се качат със същата скорост.